Un paratge natural

Descobreix el Pirineu Català des de l'Hostal La Neu a Castellar de n'Hug. Si ets una persona amant de la natura, a 1.390 m, el paisatge que trobaràs simplement t'enamorarà.

Un hostal rural amb tots els serveis necessaris per passar una temporada en aquest magnífic poble; esquí, muntanya, travesses, bicicleta de muntanya... tot al teu abast. A més, a l'entrada de l'hostal trobaràs el Centre de Muntanya , des d'on t'informaran de totes aquestes activitats.

Castellar de n'Hug és una localitat d'un gran tipisme que es troba a l'extrem septentrional de la província de Barcelona, dins de la comarca del Berguedà i al peu dels Pirineus, on trobem les conegudes Fonts del Llobregat.

Castellar de n'Hug té un traçat de carrers empedrats on trobem magnífics exemples d'arquitectura rural que es caracteritza per les seves cases de pedra.

L'Edat Mitjana propicià un període de gran qualitat artística, amb magnífics testimonis del romànic que encara trobem en el municipi. Santa Maria de n'Hug, Sant Vicenç de Rus i Sant Joan de Cornudell en són alguns exemples.

Les antigues activitats ramaderes queden avui reflectides en un dels seus principals reclams, com el Concurs Internacional de Gossos d'Atura, que té lloc cada darrer diumenge d'agost.

També hi ha una gran oferta museística, com el Museu del Ciment, al Clot del Moro, i el Museu del Pastor.

L'hostal el dirigim una família que estimem i valorem l'entorn on vivim des de fa generacions, ja que som conscients d'aquest entorn valorat pels seus paratges i per la història de les seves cases i de la seva gent.

És per això que, per tal d'enfortir les virtuts del nostre patrimoni rural i natural, us convidem a compartir amb nosaltres casa nostra.


Les Fonts del Llobregat


Un Edelweiss, la flor dels Pirineus

Copyright © All rights reserved HOSTAL LA NEU
Contacta con el autor de la página